טעמו המיוחד של הספגטי פגשתי בפעם הראשונה בוונציה,
זה היה לפני שני עשורים וכל הספגטים שטעמתי במסעדות השונות לא היו בטעם המיוחד שזכרתי לטובה.
חשוב להשתמש בספגטי מס' 7 איכותי איטלקי, 4 פולק'ס של ציקן טרי.(שוקי עוף)
אופן ההכנה:
הכנת הספגטי לפי ההוראות הראשומות רק פחות 4 דקות .העברה למסננת וטיפטוף של שמן זית על הספגטי למניעת הדבקות
יש לאדות בצל קצוץ בשמן קנולה
יש להניח את 4 חלקי הצי'קן על הבצל ולהזהיב אותם עד קבלת צלי עוף.
תבלינים: פפריקה אדומה מרוקאית, כף מרק עוף, מעט חוויאג'.פלפל שחור גרוס ,קורט סוכר
יש להוסיף 3 כפות רסק עגבניות+3 כוסות מים רתוחים. (צריך להיות כיסוי נוזלים מלא לעוף)
יש לבשל את העוף כ 30דקות.
הרטוב של העוף צריך להיות סמיך ובשלב זה מוסיפים את הספגטי אל התערובת עם הציק'ן כ 10 דקות.
מגישים חם! תמהרו לאכול! לא בטוח שישאר....
מאמרים נוספים :"נחמן סוזי מאמרים"
נחמן סוזי קוסמטיקאית בכירה,מנהלת שני מכוני קוסמטיקה בראשל"צ ובמזכרת בתיה. מומחית להסרת שיער בכל השיטות. http://www.orlaor.co.il 0544969106